Natural born

Zona de Creație este un loc de joacă al creativilor, unde ne lăsăm imaginația să dezvolte identități vizuale unice și proiecte online de impact pentru brandurile care își doresc să iasă din tipare.

Suntem atenți nu doar la înțelegerea nevoilor de business ale fiecărui client, dar și a poveștii din spate, pentru a crea experiențe de brand memorabile. Viziunea noastră este clară: proiectele cu adevărat de succes se nasc atunci când agenția și clientul lucrează în aceeași echipă!

Asigurăm o gamă largă de servicii, de la branding și creație, web design & development la consultanță în comunicare și creare de conținut sau dezvoltare de strategie și implementare pentru social media.

Servicii

Branding & Concepte creative

Art Direction
Design grafic
Branding
Design de ambalaje
DTP

Design și dezvoltare web

Design și redesign CMS
Landing pages personalizate
Optimizare on-site
Consultanță online
Găzduire web și mentenanță

Social media

Strategie și consultanță online
Creare și gestionare de conținut
Campanii de brand
Campanii de reclame în social media
Influencer marketing

Creare de conținut

Copywriting
Redactare materiale de PR
Fotografie de produs
Fotografie la eveniment
Servicii AV

Echipa noastră

Suntem profesioniști cu experiență, pasionați și motivați, mereu în căutare de provocări. Fiecare dintre noi a lucrat cu sute de companii și antreprenori pentru a ajuta branduri din toate industriile să devină recunoscute și să se dezvolte. Împreună livrăm proiecte creative și de calitate.

Marius Davidoni

Owner ZDC & Art Director

Ceriza Petrescu

Website Designer & Developer

Andra Iacob

Copywriter & Content Writer

Răzvan Ionescu

Social Media Strategist

Clienți

Ne mândrim cu clienții din toate industriile. Fie vorbim despre frumusețe și modă, FMCG, juridic, tehnologie, construcții sau industria muzicală, suntem pregătiți să abordăm orice provocare pentru a crea o identitate de brand puternică și prezența online pe care ați visat-o întotdeauna pentru afacerea voastră.

„Alături de Marius Davidoni și Ceriza Petrescu, ideile noastre abstracte despre cum ar trebui să arate site-ul s-au transformat rapid în realitate! Mai mult, această realitate s-a dezvoltat și s-a îmbunătățit continuu spre ceea ce este astăzi - o identitate online care iese în evidență datorită caracteristicilor interactive pe care le-au conceput pentru noi. Ca un exemplu, ne-au ajutat să reproiectăm unele părți ale site-ului chiar între Crăciun și Ajunul Nou, când toți ceilalți se bucurau de vria sărbătorilor și suntem extrem de recunoscători pentru asta! Suntem bucuroși să avem Zona de Creatie ca partener de încredere și îi recomandăm cu tărie ca fiind the go-to branders in Romania!”

ANA PANDELEA Marketing Manager ACT LEGAL | BOTEZATU ESTRADE PARTNERS

„O agenție foarte bine organizată cu oameni profesioniști. Munca lor de design este cu adevărat deosebită deoarece pot găsi stilul și identitatea perfecte pentru orice afacere. Mulțumiri speciale lui Marius Davidoni pentru serviciile sale excelente. Am apreciat că a fost întotdeauna rapid și pregătit cu un răspuns util. Toate proiecte, modificările și actualizări au fost predate de fiecare dată la timp.”

Baróti-Illyés Imola Director Marketing UNIVER

„Am lucrat cu Marius și Zona de Creație în timpul stării de urgență, iar sprijinul său a însemnat enorm pentru noi.
Ne-am dorit de mult timp o identitate nouă, în special, un logo mai sugestiv pentru compania noastră de recrutare. Deși totul s-a întâmplat într-o perioadă foarte haotică, am comunicat foarte ușor și rapid cu Marius, iar rezultatul a fost extraordinar.
Recomand cu încredere serviciile agenției.”

OANA DIACONU-TIGAU Managing Partner RTT Romania

„ZDC ne-a ajutat foarte mult în schimbarea imaginii noastre, anume la crearea unei noi identități de brand. Acum, produsele noastre sunt vândute în întreaga lume prin Farfetch, cea mai mare platformă de modă, unde suntem mândri să stăm alături de branduri de branduri de renume precum Margiela, Loewe, Marni.
Mulțumim ZDC și Marius pentru sprijinul și profesionalismul pe care l-ați dovedit de fiecare dată!”

LACRAMIOARA ILIE Founder ATU BODY COUTURE

„Am lucrat cu ZDC chiar înainte de existența agenției, când exista doar Marius, un băiat priceput, cu un ton mereu vesel și optimist, specializat în rezolvarea situațiilor urgente. De când a „crescut” și a creat agenția, ne place să pășim în „zonă”, de fiecare dată știind că vom ieși de aici cu soluții foarte bune, livrate mereu în timp util. Întotdeauna și cu un bonus care ne amintește de băiatul de la început: „acel zâmbet șugubăț”, cum spun englezii, irezistibil, contagios, pentru că e plin de încredere, un zâmbet care este oferit doar de prieteni. Sau de un pahar de vin rafinat!”

RAZVAN JURCA Marketing Manager CRAMELE RECAS

„ZDC a devenit mult mai mult decât un furnizor de încredere pentru Axelera. În ultimii ani, de fapt, am stabilit un adevărat parteneriat, ceea ce înseamnă că succesul nostru este succesul lor și viceversa. Au dovedit de fiecare dată că fac mai mult decât să livreze la timp materiale de calitate. Au anticipat întotdeauna potențialele noastre provocări și ne-au stimulat imaginația oferindu-ne mai multe opțiuni pentru ideile noastre. Nu ne putem gândi la viitorul nostru fără ei și suntem încântați să punem toate activitățile legate de identitatea noastră și alte servicii conexe în mâinile lor capabile.”

MASSIMILIANO CATTANI Founder and Partner AXELERA

„Profesionalismul, creativitatea și mai ales atenția la detalii cu care echipa ZDC a lucrat pentru îmbunătățirea site-urilor noastre Holograma3d.ro și Thinkevents.ro sunt doar câteva aspecte care au decis succesul colaborării noastre. În ZDC am găsit un partener de încredere. Mulțumesc!”

ALEXANDRU ROIBU General Manager AVCOM